Legfrissebb híreink

05

Dec

2014

Mikulás ünnepség

Kategória: Csodakert Óvóda

December 5-én Mikulás ünnepséget tartunk, kérjük mindenki vegye fel ünneplőjét... Bővebben ...

December 5-én Mikulás ünnepséget tartunk, kérjük mindenki vegye fel ünneplőjét :)

23

Okt

2014

Őszi szüneti programjaink külsősöknek és régi óvodásainknak is!

Kategória: Közérdekű hírek

Szeretettel várjuk óvodásainkat, családi napközink gyermekeit, külsősöket és régi óvodásainkat az alábbi programokra az őszi szünetben. Kérjük előre jelezzék részvételi... Bővebben ...

Szeretettel várjuk óvodásainkat, családi napközink gyermekeit, külsősöket és régi óvodásainkat az alábbi programokra az őszi szünetben. Kérjük előre jelezzék részvételi szándékukat az alábbi számon: 0630/4185102-es számon.

Hétfő: Kipp-kopp mese jógába ágyazva és kreatív foglalkozások
Kedd: Állatijó bemutató és kerékpározás
Szerda: görkorcsolya és erdei séta
Csütörtök: zeneovi, zenebölcsi és kreatív foglalkozások
Péntek: nagy angol foglalkozás

18

Okt

2014

Görkorcsolya a nagy teraszunkon.

Kategória: Közérdekű hírek

Görkorcsolya oktatást  addig tudjuk folytatni, amíg tart a meleg idő.
Tudunk kölcsönözni néhány felszerelést még azok számára akik még most is csatlakoznának. Az oktatást saját... Bővebben ...

Görkorcsolya oktatást  addig tudjuk folytatni, amíg tart a meleg idő.
Tudunk kölcsönözni néhány felszerelést még azok számára akik még most is csatlakoznának. Az oktatást saját nevelőink tartják, amíg a gyerekek stabilan állnak a görkorcsolyán, így ez a kezdőknek ingyenes. Később Tóni bácsi veszi majd át a csoportot, aki profi jég- és görkorcsolya oktató. A nyári görkorcsolya mellett a téli jégkorcsolyát is megszervezzük. Tóni bácsival a foglalkozásokat térítés ellenében lehet igénybe venni. A téli jégkorcsolyára kérem a szülőket, hogy jelentkezzenek időben, már most ősszel is fel lehet iratkozni a jégkorcsolya csoport listájára. A jégkorcsolya mellett síelő csoportot is indítunk majd a télen. Ezen is érdemes gondolkodni, mert a kinti mozgás télen is nagyon fontos és a jégkorcsolya és a síelés nagyon jól fejleszi a mozgáskoordinációt amellett hogy hatalmas élmény, kikapcsolódás és friss levegőn töltött idő a gyerekeknek.

17

Okt

2014

Erdei kirándulásaink

Kategória: Közérdekű hírek

Ősszel is járunk  a közeli erdőbe felfedezni az erdő szépségeit és a természet rejtelmeit.
Az esős, hűvös idő se riaszt el minket, ezért kérünk réteges öltőzetet, sapkát és... Bővebben ...

Ősszel is járunk  a közeli erdőbe felfedezni az erdő szépségeit és a természet rejtelmeit.
Az esős, hűvös idő se riaszt el minket, ezért kérünk réteges öltőzetet, sapkát és gumicsizmát behozni a kedves szülőktől..

Az örökmozgó kicsik energiáit minden időszakban lekötni igazi kihívást jelent a legtöbb szülő számára, hiszen míg a gyermekek élvezik a kellemes tavaszi, nyári, vagy őszi, téli napokat, addig a szülőket köti a munkaidő és egyéb kötelességek. Megannyi remek és izgalmas programlehetőség kínálkozik a gyermekek számára, amely nem csupán nekik jelent élményt, de a felnőttek dolgát is megkönnyítik.

Népszerű és élmény dús programlehetőségek az erdei séták, amely keretein belül a picik megismerkedhetnek a természet szépségeivel, a növény- és állatvilággal, természetes élőkörnyezetükben találkozhatnak megannyi természeti jelenséggel, élőlénnyel és nem utolsó sorban a mozgás szeretetére neveli őket ez a program. Továbbá kiváló alkalom szociális kapcsolatok kialakítására egy-egy kirándulás, hiszen a kicsik társaikkal együtt fedezhetik fel a világot.

A Happy Garden Családi Napközi és Csodakert Óvoda keretein belül folyamatosan szervezünk a gyerekeknek erdei sétákat, amelyekkel örök élményt szeretnénk szerezni és a szülők terheit könnyíteni. Várjuk szeretettel egész évben a kíváncsi és energikus gyermeket, hogy együtt tölthessük az izgalmas napokat a természetben, friss levegőn!

Bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

01

Okt

2014

Ovisaink úszása a Hóvirág Wellnessben

Kategória: Csodakert Óvóda

Minden hetünk jól kezdődik. Hétfő délelőttönként Attila bácsi tanítja óvodásainkat hogyan tudjuk a vízben jól érezni magunkat és hogyan tanuljuk meg az úszás alapjait. Úszni a... Bővebben ...

Minden hetünk jól kezdődik. Hétfő délelőttönként Attila bácsi tanítja óvodásainkat hogyan tudjuk a vízben jól érezni magunkat és hogyan tanuljuk meg az úszás alapjait. Úszni a Hóvirág Wellnessbe járunk, Fecó bácsi viszi a csapatot. Aki szeretne a csapathoz (külsősként is akár) csatlakozni kérjük jelezze a kapcsolatoknál lévő telefonszámon.

01

Szept

2014

Óvodai csoportunk megkezdte működését

Kategória: Csodakert Óvóda

Még mindig várjuk óvodások jelentkezését óvodai csoportunkba. A Csodakert Óvodában kis létszámú, családias hangulatú óvodai csoportot alakítottunk ki, a családi napközis... Bővebben ...

Még mindig várjuk óvodások jelentkezését óvodai csoportunkba. A Csodakert Óvodában kis létszámú, családias hangulatú óvodai csoportot alakítottunk ki, a családi napközis csoportjaink mellé. A családi napközis csoportokba is van még férőhely. Hatalmas játszóteret, teraszt és erdei levegőt minden nap kihasználják a gyerekek a sok mozgásra és játékra. Tapasztalt óvónőink lelkesen foglalkoznak a gyerekekkel. Érdemes munkánkat és környezetünket, az óvoda hangulatát személyesen is megismerni. Kérjük, időpont egyeztetés végett keresse az intézmény vezetőjét a kapcsolat menüpontban szereplő telefonszámon.

05

Szept

2014

OkosBaba Szeminárium

Kategória: Közérdekű hírek

Következő OKOSBABA szeminárium:
2014. szeptember 20-án szombaton 9:00-14:00 -ig.

Előzetes bejelentkezés szükséges : 06-30/418-5102 du. 14 órától
"Papucsot kérjük, mindenki hozzon... Bővebben ...

Következő OKOSBABA szeminárium:
2014. szeptember 20-án szombaton 9:00-14:00 -ig.

Előzetes bejelentkezés szükséges : 06-30/418-5102 du. 14 órától
"Papucsot kérjük, mindenki hozzon magával!"

A programról:
Szombaton a HAPPY GARDEN Családi Napköziben, Bp, XII. Irhás árok u. 65.
9.00. - 14.00. óráig tartjuk a szemináriumot Vankó Magdolna vezetésével.
Az OkosBaba program bevezetésre került a két családi napköziben azzal a céllal, hogy most kisgyermek korban alapozzuk meg a későbbi gyors és hatékony tanulást gyermekeinknél. Már 4 hónapos kórtól alkalmazhatják az otthon lévő szülők is kisbabájuknál, ezért sok kisbabás szülőt is várunk tanfolyamunkra, illetve bárkit aki érdeklődik a módszer iránt.

Ez egy olyan módszer, melyben a közös játékkal tudást adhatsz gyermeked kezébe. Olyan soha vissza nem térő játékos lehetőségeket, mellyel gyermeked megtanulja szeretni a tanulást.

Szeretnéd, ha a veleszületett képességeit iskolás korában is kamatoztatni tudná, ha kiváló felfogó képessége megőrzésével a tanulás könnyedén és gyorsan menne, sok időt nyerve játékra, sportra, zenére és a nyelvek gyakorlására, túlterhelés nélkül? Magabiztosan és kiegyensúlyozottan élne?

Fedezd fel, milyen módszerekkel, játékokkal lehet!

A világon több tízezer szülő alkalmazza, vagy alkalmazta a módszert, ami a napi időből mindössze néhány percet vesz igénybe.

10

Febr

2014

Kedvelt választható fakultatív tevékenységek

Kategória: Közérdekű hírek

Helyben:
Képesség fejlesztő foglalkozások
Zeneovi, zenebölcsi
Görkorcsolya
Sakkoktatás
Erdei séták

Buszos programok:
Sóbarlang a közelben (Madárhegyi lakópark)
... Bővebben ...

Helyben:
Képesség fejlesztő foglalkozások
Zeneovi, zenebölcsi
Görkorcsolya
Sakkoktatás
Erdei séták

Buszos programok:
Sóbarlang a közelben (Madárhegyi lakópark)
Úszás oktatása (Hóvirág Klub tanuszódája)
Sí és jégkorcsolya oktatás (Fogarasi Síiskola)
Lovaglás (Kamaraerdő)

Angol:
Mindennapos angol foglalkozás, minden csoportban.

Bibliai történetek:
BIBLIAI TÖRTÉNETEK foglalkozás minden csütörtök délelőtt.

17

Ápr

2014

A sakk hatásai a gyerekre

Kategória: Közérdekű hírek

A sakk egy régi és napjainkban is igen népszerű játék, melyről nem is gondolnánk, milyen változatos és a későbbiekben is hasznos tudást adhat gyermekeinknek. A játék és a játékos... Bővebben ...

A sakk egy régi és napjainkban is igen népszerű játék, melyről nem is gondolnánk, milyen változatos és a későbbiekben is hasznos tudást adhat gyermekeinknek. A játék és a játékos tanulás folyamata elengedhetetlen, azonban kevés annyira összetett és sokrétű fejlesztőmódszer létezik, mint a sakk.

A sakk fejlesztő hatásai:

- Gazdag, összetett gondolkodás kialakulása.
- Logikai és logikus látásmód kialakítása.
- Kreativitás és problémamegoldó képesség.
- Térbeli látás.
- Előre tervezés és gondolkodás.
- Megtanulnak a gyerekek veszíteni és győzni, valamint ezeket feldolgozni és megélni.
- Remek szocializálódási lehetőség a játékterep, valamit az egymás iránti tisztelet kialakulásában is jelentős szerepe van a játéknak.

A kisgyermekkorban elkezdett sakktanulás a későbbi iskolás években, a tanulásban, beilleszkedésben, valamint az akadályok kezelésében óriási segítséget nyújt a gyermekek számára.

A Happy Garden Családi Napközi egész nyáron szervez sakk oktatást, melyre szeretettel várjuk a gyerekeket, hogy játékosan fejlődjenek, tanuljanak, és igazi barátságokat köthessenek!

Hirkereső

Év szerint

MINDEN 2014 2013 2012 2011

Hírek kategórianként

Happy Garden Daycare
Csodakert Óvoda
Közérdekű hírek

Cimkék:

Budapest óvoda | Csodakert Óvoda | Happy Garden Daycare | Gondos szülő | kirándulás | szabadban | erdő erdei séta | lovaglás | gyermek sport zeneovi | zöld övezet | nyelvtanulás

Like-olj minket

Copyright © 2014 csodakertovoda.hu / happygarden.hu