Legfrissebb híreink

09

Jún

2020

Beiratkozás elérhető a 2020-as nyári időszakra és 2020/2021-es gondozási/nevelési évre!

Kategória: Happy Garden Daycare

Kérjük az érdeklődő Szülőket/Gondozókat, hogy amennyiben érdeklődnek bölcsődénk iránt, a kapcsolat menüpontban szereplő telefonszámon vagy e-mailcímen keressék a  Happy Garden Daycare vezetőjét.... Bővebben ...

Kérjük az érdeklődő Szülőket/Gondozókat, hogy amennyiben érdeklődnek bölcsődénk iránt, a kapcsolat menüpontban szereplő telefonszámon vagy e-mailcímen keressék a  Happy Garden Daycare vezetőjét. Kis csoportjainkban jelenleg van még szabad hely mind  a 2020-as nyári időszakra mind pedig a 2020 szeptemberétől következő gondozási évre. Szívesen válaszolunk minden kérdésre és személyesen is körbeveztejük az érdeklődőket bölcsődénkben előre egyeztetett időpontban.

09

Jún

2020

Elnyertük a Családbarát Oklevelet

Kategória: Happy Garden Daycare

2020-as év eleji audit során elnyertük a Családbarát Hely tanúsító védjegy Bronz... Bővebben ...

2020-as év eleji audit során elnyertük a Családbarát Hely tanúsító védjegy Bronz fokozatát.

13

Márc

2016

A Happy Garden Családi Napközi és a természet

Kategória: Happy Garden Daycare

Magánóvodánk programjai között megtalálható a kertészkedés és a madáretetés is, hiszen fontos, hogy a gyermekek már kicsi korukban megszeressék és megismerjék a természetet, és... Bővebben ...

Magánóvodánk programjai között megtalálható a kertészkedés és a madáretetés is, hiszen fontos, hogy a gyermekek már kicsi korukban megszeressék és megismerjék a természetet, és így ezzel olyan alaptudást szereznek, ami később hasznukra válhat. A kertészkedés és a madarak megfigyelése közben észrevétlenül fejlődik a biológiai tudásuk, és ahogy gondozzák az általuk elültetett növényeket, úgy alakul a felelősségtudatuk.

A madáretetés mindig népszerű és izgalmas program: általában minden gyermek izgul és várja, hogy mikor milyen madár érkezik, így kellemes élmények kötik őket a természethez és kialakul a természet szeretete. Megtanulják megismerni a különféle madarak hangját, illetve azt, hogy hogyan lehet őket megkülönböztetni.

Ha szeretné, hogy gyermekével pofi csapat, magas színvonalon foglalkozzon, hozza őt a Happy Garden Családi Napközibe! Minőségi foglalkozásokkal várjuk gyermekét, hogy már kicsi korban megalapozhassa a jövőjét és megszerezze a kellő tudást a nagybetűs élet megkezdéséhez!

19

Febr

2016

Miért járjon bölcsődébe a gyermek?

Kategória: Happy Garden Daycare

A bölcsőde szükségességéről megoszlanak a vélemények. A kutatások szerint a kisgyermekek csak három éves koruktól igénylik más kicsik társaságát, így ennél fiatalabb korban... Bővebben ...

A bölcsőde szükségességéről megoszlanak a vélemények. A kutatások szerint a kisgyermekek csak három éves koruktól igénylik más kicsik társaságát, így ennél fiatalabb korban nem biztos, hogy jót teszünk velük, ha rögtön a bölcsőde felé terelgetjük őket.

Azonban az olyan színvonalas intézményi háttérrel rendelkező intézmények, mint a magánbölcsődék kifejezetten az előnyére válhatnak a kicsiknek, és hozzájárulhatnak az egészséges fejlődéshez, szocializálódáshoz.

Gyakori jelenség például, hogy azok a gyerekek, akik otthon nem táplálkoznak kiegyensúlyozottan, a bölcsődében jó evőkké válnak. A bölcsőde közössége kialakítja a gyermekben a későbbi fejlődése során fontossá váló tulajdonságokat. Képes lesz könnyen és fesztelenül társas kapcsolatokat kialakítani, nyitottabbá válik. A bölcsődében új élmények érik a kicsit, saját kortársai veszik körül nap, mint nap, megtanul fokozatosan elszakadni az anya közeléből, önállóbbá válik.

Írassa be gyermekét magánbölcsődénkbe, és bízza a mi szerető gondoskodásunkra és szakértelmünkre csemetéjét!

10

Aug

2015

BEIRATKOZÁS!

Kategória: Happy Garden Daycare

Kedves Érdeklődők!

Óvódás a bölcsis csoportjainkba a TAVALYI kedvezményes áron várjuk a gyermekeket! Gyertek el hozzánk és nézzetek meg minket élőben! Bejelentkezés 0630/418-5102-es... Bővebben ...

Kedves Érdeklődők!

Óvódás a bölcsis csoportjainkba a TAVALYI kedvezményes áron várjuk a gyermekeket! Gyertek el hozzánk és nézzetek meg minket élőben! Bejelentkezés 0630/418-5102-es számon!

Hirkereső

Év szerint

MINDEN 2014 2013 2012 2011

Hírek kategórianként

Happy Garden Daycare
Csodakert Óvoda
Közérdekű hírek

Cimkék:

Budapest óvoda | Csodakert Óvoda | Happy Garden Daycare | Gondos szülő | kirándulás | szabadban | erdő erdei séta | lovaglás | gyermek sport zeneovi | zöld övezet | nyelvtanulás

Like-olj minket

Copyright © 2014 csodakertovoda.hu / happygarden.hu