News

09

Jun

2020

Enrollment for summer camp and year 2020/2021 is open!

Category: Happy Garden Daycare

In case of interest or inquiry please contact the manager of Happy Garden Daycare. Please find the phone numbers and e-mail address on our webpage. We will be happy to answer all your questions and show you around in our daycare. We have small groups and we have free places to welcome more children... I want to know more ...

In case of interest or inquiry please contact the manager of Happy Garden Daycare. Please find the phone numbers and e-mail address on our webpage. We will be happy to answer all your questions and show you around in our daycare. We have small groups and we have free places to welcome more children for summer camp 2020 and also for 2020/2021 curriculum.

09

Jun

2020

We received a Child Friendly Institute Certificate

Category: Happy Garden Daycare

In the beginning of year 2020 after an audit in our childcare we received a Child Friendly Institute... I want to know more ...

In the beginning of year 2020 after an audit in our childcare we received a Child Friendly Institute Certificate.

26

Apr

2018

NYÍLT NAPOK A CSODAKERT ÓVODÁBAN

Category: Közérdekű hírek

Minden kedves érdeklődő szülőt és kisgyermeket szeretettel várunk, hogy megismerkedhessen óvodánkkal és a leendő óvó nénikkel. Óvodánk nyitott óvodaként, tárt kapukkal várja az... I want to know more ...

Minden kedves érdeklődő szülőt és kisgyermeket szeretettel várunk, hogy megismerkedhessen óvodánkkal és a leendő óvó nénikkel. Óvodánk nyitott óvodaként, tárt kapukkal várja az érdeklődő kedves családokat.

Ezért
április 23. – május 31-ig
minden nap, a kötetlen játékidőben betekintést nyerhetnek óvodánk életébe
délelőtt 10 30-tól 11 30 –ig.

Időpont egyeztetés: csodakertovi12@gmail.com vagy +36 30 4006390 számon Orosz Márta óvodavezetővel.  Sok szeretettel várjuk! 

09

May

2017

Spend the summer with us!

Category: Közérdekű hírek

We don’t stop! If you have no time for staying home with your kid or it’s a problem how to solve the summer time, come and spend it with us!
Our every-days are full of great activities, English environment, music and creative crafts. Last year even Santa Claus spent his holidays with us... I want to know more ...

We don’t stop! If you have no time for staying home with your kid or it’s a problem how to solve the summer time, come and spend it with us!
Our every-days are full of great activities, English environment, music and creative crafts. Last year even Santa Claus spent his holidays with us during the summer. We don’t know how he got the icebox, and doesn’t even matter. What matter is that he brought ice cream. This year’s surprise is still a secret.

07

Nov

2016

Zenetanulás gyerekkorban

Category: Közérdekű hírek

A zene jót tesz a léleknek, kellemes kikapcsolódást nyújt és lehetőséget a kreatív művészeti tevékenységre is. A korai években elkezdett zenetanulás olyan életen át tartó... I want to know more ...

A zene jót tesz a léleknek, kellemes kikapcsolódást nyújt és lehetőséget a kreatív művészeti tevékenységre is. A korai években elkezdett zenetanulás olyan életen át tartó előnyöket biztosít a hobbiként vagy komolyan ezzel foglalkozó gyerekeknek, amivel a zenét hanyagoló társaikkal szemben egy lépéssel előrébb járnak.
Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy családi bölcsődénkben is zenére, énekre tanítsuk a kicsiket. Az éneklés, a hangszeren történő tanulás nagy mértékben fejleszti az agyat, például hatással van a kognitív képességek alakulására. A zenetanulás pozitív irányba változtatja a tér-vizuális memóriát és gondoskodik róla, hogy az agy gyorsabban, hatékonyabban legyen képes új információkat, ismereteket feldolgozni.
Elősegíti a bal agyfélteke fejlődését is, ide tartozik például a nyelvtanulás készsége is, fejleszti a kreativitást, az önkifejezés képességét. Ezen kívül a zenetanulás megismerteti a gyerekeket a kemény munka értékével, fegyelemre tanítja őket, csapatmunkára.
Családi bölcsődénkben zenére is oktatjuk a kicsiket, sok más tevékenység mellett. Budapesti magánbölcsődénk az Ön gyermekét is szeretettel várja!

16

Oct

2016

Angoltanulás már az óvodában!

Category: Közérdekű hírek

A mai világban nélkülözhetetlen minimum egy idegen nyelv ismerete az anyanyelven kívül, a legelterjedtebb nyelv pedig egyértelműen az angol. Megalapozhatjuk gyermekünk sikeres jövőjét azzal, ha  angol foglalkozásokat ta... I want to know more ...

A mai világban nélkülözhetetlen minimum egy idegen nyelv ismerete az anyanyelven kívül, a legelterjedtebb nyelv pedig egyértelműen az angol. Megalapozhatjuk gyermekünk sikeres jövőjét azzal, ha angol foglalkozásokat tartó óvodába íratjuk! Az óvodás kor tökéletes időszak arra, hogy a gyermek játszva, és az iskolásoknál, középiskolásoknál, sőt, akár a felnőtteknél is hatékonyabban és könnyebben sajátítson el idegen nyelveket, hiszen az óvódások elképesztő mennyiségű információ befogadására képesek.
A nyelvtanulásra nincs „túl korai” időpont, hároméves kortól már bőven érdemes ráhangolni a gyermeket a nyelvtanulásra!
A nyelvtanulással járó nyelvi váltások akkor válnak kényelmessé a kisgyermekek számára, ha egy kellemes, barátságos környezetben, lehetőleg mindig ugyanazoktól a személyektől tanulnak, így hamar össze tudják kapcsolni, hogy kikhez milyen nyelven kell szólni. Ha minden adott a kellemes és biztonságot nyújtó, játékos környezethez, akkor a nyelvtanulás semmi plusz nehézséget nem jelent a gyermeknek, az angol dalok és mondókák tanulása ugyanakkora – vagy még nagyobb – élmény lesz az óvodában, mint az anyanyelvű foglalkozások! Várunk minden érdeklődőt és leendő Csodakert óvodást! Nálunk minden nap angolozhatnak.

16

Nov

2016

Ahol a feltételek adottak

Category: Közérdekű hírek

Az óvodások számára kiemelt jelentőségű, hogy olyan inspiratív környezetben töltsék idejüket, ahol minden adott a tehetség kiteljesedésére.
 
Mint tudjuk, a gyerekek esetében sokkal... I want to know more ...

Az óvodások számára kiemelt jelentőségű, hogy olyan inspiratív környezetben töltsék idejüket, ahol minden adott a tehetség kiteljesedésére.
 
Mint tudjuk, a gyerekek esetében sokkal nagyobb a világ dolgai iránt való érdeklődés, mint felnőttkorban. Ahhoz, hogy az óvódás korú csemeték felnőttként helyt tudjanak állni a világban, elengedhetetlen azoknak a körülményeknek a megteremtése, ahol nem szabnak gátat kreativitásuknak és energiáiknak.
 
Ideális esetben az óvodáknak olyannak kellene lenniük, mint amit fent vázoltunk, azonban a legtöbbjük esetében mindez nem valósul meg. Ez rendkívül sajnálatos, mert az ebben a korban lévő gyermekek az óvodában töltik a nap legnagyobb részét. A Montessori módszerű óvoda azonban élenjár, hiszen célja a gyermekközpontúság!
 
 Az oviban Montessori eszközöket is alkalmazunk a fejlesztő munka során, ezzel is sarkallva a gyerekeket arra, ami a Montesszori módszer lényege is: "Segíts, hogy magam csinálhassam!"
 

13

Jun

2016

Ismertessük meg a gyermekeket a természet szépségével

Category: Csodakert Óvóda

A gyerekek számára fontos, hogy már óvodás, bölcsődés korukban megismerkedjenek az őket körülvevő környezettel. A természet megismerteti és megszeretteti a kicsikkel az állatokat, megérthetik az alapvető... I want to know more ...

A gyerekek számára fontos, hogy már óvodás, bölcsődés korukban megismerkedjenek az őket körülvevő környezettel. A természet megismerteti és megszeretteti a kicsikkel az állatokat, megérthetik az alapvető természeti jelenségek kialakulását, valamint magát a természetet is, így pedig a környezetvédelemmel is megismertethetjük őket. A természetben a gyermekek szabadjára engedhetik fantáziájukat, megismerkedhetnek az növényültetéssel, valamint a madáretetéssel is.

Azok a gyermekek, akik a bölcsőde és óvoda alatt rendszeresen játszanak a természetben, a későbbiekben sokkal fejlettebb problémamegoldó képességgel rendelkeznek majd, valamint a hétköznapokban is sokkal talpraesettebbek lesznek.

A természetjárás és a túrázás a  magánóvodánkkal szemben található tájvédelmi körzetben zajlik, ahol a gyerekek folyamatos felügyelet alatt vannak. Gazdag programokkal várjuk táborozni a gyermekeket egész nyáron. A következő tanévre folyamatos a beíratkozás!

Döntsön Ön is olyan magánóvoda, magánbölcsőde mellett, mely a legjobbat nyújtja gyermekének! Döntsön Ön is a Csodakert Óvoda mellett!

28

Apr

2016

Töltse a nyarat is vidáman a gyermek!

Category: Közérdekű hírek

Vannak, akik nem szívesen adják gyermeküket bölcsődébe és egyre húzzák, halasztják azt az időpontot, amikor majd a gyerkőcnek el kell szakadni az otthon melegétől. Ön ne tegye!

Higgye el, nem bánja,... I want to know more ...

Vannak, akik nem szívesen adják gyermeküket bölcsődébe és egyre húzzák, halasztják azt az időpontot, amikor majd a gyerkőcnek el kell szakadni az otthon melegétől. Ön ne tegye!

Higgye el, nem bánja, meg, különösen akkor nem, ha a megfelelő bölcsődébe íratja be gyermekét, például a mi budapesti magánbölcsődénkbe! Miért kihagyhatatlan lehetőség, hogy a mi felügyeletünk alatt tanul, játszik, barátkozik a kisgyerek?

Egyszerűen azért, mert amellett, hogy óvjuk, fejlesztjük és szeretjük, még kitűnően is szórakozik nálunk. Nincs ez másként nyáron sem. Magánbölcsődénkbe még a nyári hónapokban is tartunk felvételt. Miért várnának az őszi hónapokig, amikor nálunk a nyár is csupa móka és kacagás?

Meglátja, gyermeke haza se akar majd menni! Az állandó programjaink között szerepel nyári tábor, erdei kirándulás, úszás, nyelvtanulás, de még lovaglás, kézműves foglalkozás és görkorcsolyázás is. Ennyi szórakozás közepette ki szeretne máshol lenni? Természetesen az ovisokat és régi óvodásainkat is szeretettel várjuk táborozni.

Ne gondolkodjon tovább, írassa be gyermekét hozzánk, és tudja őt egész évben a legszeretetteljesebb helyen!

04

Apr

2016

Mi a Montessori szellemiséget is alkalmazzuk

Category: Közérdekű hírek

​Montessori pedagógia előnyei és elvei:

Montessori pedagógiai rendszere alkalmazható a nevelés minden szintjén: bölcsödében, óvodában, általános és középiskolában, sőt... I want to know more ...

​Montessori pedagógia előnyei és elvei:

Montessori pedagógiai rendszere alkalmazható a nevelés minden szintjén: bölcsödében, óvodában, általános és középiskolában, sőt még az egyetemen is.

Mária Montessori pedagógiájának legjellemzőbb gondolata: „Segíts nekem, hogy magam csinálhassam!”

Korunkban a tudományok gyors fejlődése miatt nem a tudás mennyiségére kell a nevelésnek törekednie, hanem a személyiség formálására, a képességek fejlesztésére, mert ez alapozza meg a konvertibilis tudást.

Montessori pedagógia célja: nyugodt, békés, légkörben, egymással toleráns, segítőkész, tevékeny gyermekek nevelése. A pedagógus magatartásával és a környezettel biztosítsa az egészséges életvitelt, a gyermekek szocializációját, képességeik differenciált fejlesztését, érzelmi világuk gazdagítását, a szép iránti vonzalmuk kialakítását. Saját tapasztalatok alapján tegyenek szert minél biztonságosabb alapvető ismeretekre, problémamegoldó gondolkodásra. Leljenek örömet az ismeretszerzésben, a kreativitásban, önmaguk fejlesztésében. Ismerjék, szeressék és védjék a természetet.

Elsődleges feladatok közé tartozik az önállóság fejlesztése, szociális magatartás fejlesztése, az összetartozás az egymásra figyelé

26

Mar

2016

Csodálatos ajándék a Csodakert Ovitól - 50% kedvezmény

Category: Közérdekű hírek

Szeretettel várjuk családias hangulatú, kis közösségünkbe az óvodás körú gyerekeket. Óvodánk szeptembertől a Montessori módszer elemeivel is gazdagítja programját. 
A... I want to know more ...

Szeretettel várjuk családias hangulatú, kis közösségünkbe az óvodás körú gyerekeket. Óvodánk szeptembertől a Montessori módszer elemeivel is gazdagítja programját. 
A beiratkozás folyamatos. 

Május végéig beiratkozóknak 50% kedvezményt biztosítunk a szeptember és október havi összes díjból! 

​Érdeklődni a 0630-418-5102-es számon lehet 14 óra után.
Bölcsődés csoportunkba is van még egy-két hely!!!

13

Mar

2016

A Happy Garden Családi Napközi és a természet

Category: Happy Garden Daycare

Magánóvodánk programjai között megtalálható a kertészkedés és a madáretetés is, hiszen fontos, hogy a gyermekek már kicsi korukban megszeressék és megismerjék a természetet, és... I want to know more ...

Magánóvodánk programjai között megtalálható a kertészkedés és a madáretetés is, hiszen fontos, hogy a gyermekek már kicsi korukban megszeressék és megismerjék a természetet, és így ezzel olyan alaptudást szereznek, ami később hasznukra válhat. A kertészkedés és a madarak megfigyelése közben észrevétlenül fejlődik a biológiai tudásuk, és ahogy gondozzák az általuk elültetett növényeket, úgy alakul a felelősségtudatuk.

A madáretetés mindig népszerű és izgalmas program: általában minden gyermek izgul és várja, hogy mikor milyen madár érkezik, így kellemes élmények kötik őket a természethez és kialakul a természet szeretete. Megtanulják megismerni a különféle madarak hangját, illetve azt, hogy hogyan lehet őket megkülönböztetni.

Ha szeretné, hogy gyermekével pofi csapat, magas színvonalon foglalkozzon, hozza őt a Happy Garden Családi Napközibe! Minőségi foglalkozásokkal várjuk gyermekét, hogy már kicsi korban megalapozhassa a jövőjét és megszerezze a kellő tudást a nagybetűs élet megkezdéséhez!

05

Mar

2016

Milyen előnyei vannak a magánbölcsődének és magánóvodának?

Category: Közérdekű hírek

Minden anya életében eljön a dilemma: érdemes-e magánbölcsődébe vagy óvodába íratnia gyermekét? A megfelelő óvoda vagy bölcsőde minden szülő számára mást jelent, ezért a... I want to know more ...

Minden anya életében eljön a dilemma: érdemes-e magánbölcsődébe vagy óvodába íratnia gyermekét? A megfelelő óvoda vagy bölcsőde minden szülő számára mást jelent, ezért a választás igen összetett és fontos feladat.
 
Minden anyának fontos, hogy gyermeke egészségesen fejlődjön, hogy foglalkozzanak vele, hogy hasznosan töltse idejét, de mindemellett jól érezze magát és játékra is bőven jusson idő.
 
Magánóvodánkban és bölcsődénkben minden felügyelő magasan képzett, és lelkiismeretesen végzi munkáját. Sok energiát fordítunk arra is, hogy minden kicsi a saját tempójában tanulhasson, és mindezt a külön neki szánt módon tehesse meg. A magánóvodák nagy előnye, hogy a kicsik garantált törődést kapnak, minden egyes gyermekre ugyanannyi időt fordítanak és gondoskodnak arról, hogy senki se maradjon le a többiektől. A kis létszámú csoportok is ezt biztosítják.
 
Amennyiben igazán jó magánóvodát vagy bölcsődét keres, nálunk megtalálta!

01

Mar

2016

Farsangi sütés

Category: Csodakert Óvóda

Kiemelt figyelmet fordítunk a hagyományok,rendezvények, ünnepségek kialakítására és megszervezésére a szolgáltatásokra.

Az ünnepek jelentős alkalmak a gyerekek és óvodánk él... I want to know more ...

Kiemelt figyelmet fordítunk a hagyományok,rendezvények, ünnepségek kialakítására és megszervezésére a szolgáltatásokra.

Az ünnepek jelentős alkalmak a gyerekek és óvodánk életében.Közös élmény erejével teremtjük meg a hagyományokat és közel hozzuk a szűkebb és tágabb környezetünk eseményeit. Ünnepekkel közvetítjük az egyetemes és nemzeti kultúránk értékeit, a jeles napok kapcsán felidézzük a népi hagyományokat.

Szükséges, hogy elváljanak az ünnepek és hétköznapok. Az ünnep fényét emeli a földíszített környezet és ünneplőbe öltözött gyerekek,felnőttek. Az érzelmi ráhangolást az aktuális mesékkel,versekkel,dalokkal, játékkal szervezzük és valósítjuk meg.

19

Feb

2016

Miért járjon bölcsődébe a gyermek?

Category: Happy Garden Daycare

A bölcsőde szükségességéről megoszlanak a vélemények. A kutatások szerint a kisgyermekek csak három éves koruktól igénylik más kicsik társaságát,... I want to know more ...

A bölcsőde szükségességéről megoszlanak a vélemények. A kutatások szerint a kisgyermekek csak három éves koruktól igénylik más kicsik társaságát, így ennél fiatalabb korban nem biztos, hogy jót teszünk velük, ha rögtön a bölcsőde felé terelgetjük őket.

Azonban az olyan színvonalas intézményi háttérrel rendelkező intézmények, mint a magánbölcsődék kifejezetten az előnyére válhatnak a kicsiknek, és hozzájárulhatnak az egészséges fejlődéshez, szocializálódáshoz.

Gyakori jelenség például, hogy azok a gyerekek, akik otthon nem táplálkoznak kiegyensúlyozottan, a bölcsődében jó evőkké válnak. A bölcsőde közössége kialakítja a gyermekben a későbbi fejlődése során fontossá váló tulajdonságokat. Képes lesz könnyen és fesztelenül társas kapcsolatokat kialakítani, nyitottabbá válik. A bölcsődében új élmények érik a kicsit, saját kortársai veszik körül nap, mint nap, megtanul fokozatosan elszakadni az anya közeléből, önállóbbá válik.

Írassa be gyermekét magánbölcsődénkbe, és bízza a mi szerető gondoskodásunkra és szakértelmünkre csemetéjét!​

27

Feb

2016

Korcsolyázás óvodásoknak

Category: Csodakert Óvóda

A játék, a zene, a sport mind nagyon fontosak a gyermekek egészséges testi-lelki fejlődésének szempontjából! A mi óvodánk olyan hely, ahol télen-nyáron sok sportos tevékenység, program várja az... I want to know more ...

A játék, a zene, a sport mind nagyon fontosak a gyermekek egészséges testi-lelki fejlődésének szempontjából! A mi óvodánk olyan hely, ahol télen-nyáron sok sportos tevékenység, program várja az ovisokat, ezért nem is meglepő, hogy sportszerető családok is szívesen választanak minket.
A korcsolyázás jó móka, ezért általában minden gyerkőc szívesen tanul korizni.  Ráadásul a mozgáskoordinációt is fejleszti, és remek kikapcsolódás.
A mi óvodánk ezt is lehetővé teszi. Délutáni programként vállaljuk, hogy korcsolyaoktatásra visszük a kisgyermekeket. Ez nagyban hozzájárul a gyerekek fejlődéséhez, hisz minden sport jó hatással van az egészségükre, a koncentrációs, figyelési és a motoros képességeikre. A korcsolyaoktatásunkat olyan emberek segítségével végezzük, akik már régóta a szakmában vannak, szeretik a gyerekeket, tudnak velük bánni, így biztos lehet benne, hogy gyermeke jó kezekben lesz!
A kiskori korcsolyázásnak rengeteg előnye van, remek családi program, ezért ha fontos Önnek gyermeke sportos nevelése, tárt karokkal várjuk budapesti magán óvodánkban!

10

Sep

2015

How to choose kindergarten?

Category: Csodakert Óvóda

... I want to know more ...

32

10

Aug

2015

ENROLLMENT!

Category: Happy Garden Daycare

Dear Parents,

now we can offer LAST YEAR rates for new starter children in our kinergarten and daycare groups! Please come and check out us in live! To arrange a viewing please call:... I want to know more ...

Dear Parents,

now we can offer LAST YEAR rates for new starter children in our kinergarten and daycare groups! Please come and check out us in live! To arrange a viewing please call: 003630-418-5102!

01

May

2015

Biking in our front garden!

Category: Csodakert Óvóda

The weather is nice again for biking in our front... I want to know more ...

The weather is nice again for biking in our front garden!

30

Mar

2015

Bunny for Easter

Category: Csodakert Óvóda

We are going to welcome 14 real bunny for Easter! Have... I want to know more ...

We are going to welcome 14 real bunny for Easter! Have fun!

10

Feb

2015

Sledging

Category: Csodakert Óvóda

Finally we have snow again! We can go sledging in our garden and neighbourhood area! Please bring appropriate... I want to know more ...

Finally we have snow again! We can go sledging in our garden and neighbourhood area! Please bring appropriate clothes!

09

Jan

2015

Ice skating

Category: Csodakert Óvóda

We are going to take ice sakting lessons every Friday from next week on in Budaörs! Everybody is welcome. We rented the whole skating rink and a teacher as... I want to know more ...

We are going to take ice sakting lessons every Friday from next week on in Budaörs! Everybody is welcome. We rented the whole skating rink and a teacher as well!

05

Jan

2015

Skiing from Jan!

Category: Csodakert Óvóda

We are going to take skiing lessons on Mondays from January! We are very... I want to know more ...

We are going to take skiing lessons on Mondays from January! We are very excited!

05

Dec

2014

Santa Claus is coming to us!

Category: Csodakert Óvóda

Santa Claus is coming to us 6 Dec 2014! Please wear your dress for special... I want to know more ...

Santa Claus is coming to us 6 Dec 2014! Please wear your dress for special occasions!

24

Mar

2015

OPEN DAY

Category: Közérdekű hírek

Wewelcome our parents and guests to our OPEN DAY held on 23 March. You will be able to meet the teachers and watch playful Music and English activities. Please register with a call after 2 PM.
... I want to know more ...

Wewelcome our parents and guests to our OPEN DAY held on 23 March. You will be able to meet the teachers and watch playful Music and English activities. Please register with a call after 2 PM.
+36304185102

23

Oct

2014

Programms for Autumn Holidays

Category: Közérdekű hírek

Monday: Kipp-kopp story with yoga activites and artsd and crafts activity
Tuesday: Animal show and riding the bicycles
Wednesday: roller skating and hiking in the forest nearby
Thursday: music activities and arts and crafts activity
Friday: English lesson with an English... I want to know more ...

Monday: Kipp-kopp story with yoga activites and artsd and crafts activity
Tuesday: Animal show and riding the bicycles
Wednesday: roller skating and hiking in the forest nearby
Thursday: music activities and arts and crafts activity
Friday: English lesson with an English teacher

18

Oct

2014

Roller skating on our balcony

Category: Közérdekű hírek

... I want to know more ...

32

17

Oct

2014

Hiking in the forest nearby.

Category: Közérdekű hírek

... I want to know more ...

32

01

Oct

2014

Swimming in Hóvirág Wellness

Category: Csodakert Óvóda

... I want to know more ...

32

01

Sep

2014

Our kindergarten group has started in September

Category: Csodakert Óvóda

... I want to know more ...

32

05

Sep

2014

OkosBaba Szeminárium

Category: Közérdekű hírek

A következő OKOSBABA tanfolyam
2014. szeptember 20-án szombaton 9:00-14:00 -ig.

Előzetes bejelentkezés szükséges : 06-30/418-5102 du.
"Papucsot mindenki hozzon magával!"

A programról:
... I want to know more ...

A következő OKOSBABA tanfolyam
2014. szeptember 20-án szombaton 9:00-14:00 -ig.

Előzetes bejelentkezés szükséges : 06-30/418-5102 du.
"Papucsot mindenki hozzon magával!"

A programról:
Szombatonként a HAPPY GARDEN Családi Napköziben, Bp, XII. Irhás árok u. 65.
9.00. - 14.00. óráig.
Az OkosBaba program bevezetésre került a két családi napköziben azzal a céllal, hogy most kisgyermek korban alapozzuk meg a későbbi gyors és hatékony tanulást gyermekeinknél.

Ez egy olyan módszer, melyben a közös játékkal tudást adhatsz gyermeked kezébe. Olyan soha vissza nem térő játékos lehetőségeket, mellyel gyermeked megtanulja szeretni a tanulást.

Szeretnéd, ha a veleszületett képességeit iskolás korában is kamatoztatni tudná, ha kiváló felfogó képessége megőrzésével a tanulás könnyedén és gyorsan menne, sok időt nyerve játékra, sportra, zenére és a nyelvek gyakorlására, túlterhelés nélkül? Magabiztosan és kiegyensúlyozottan élne?

Fedezd fel, milyen módszerekkel, játékokkal lehet!

A világon több tízezer szülő alkalmazza, vagy alkalmazta a módszert, ami a napi időből mindössze néhány percet vesz igénybe.

10

Feb

2014

Kedvelt választható fakultatív tevékenységek

Category: Közérdekű hírek

Helyben:

Képesség fejlesztő foglalkozások

Zeneovi, zenebölcsi

Görkorcsolya

Sakkoktatás

Erdei sétákBuszos programok:

... I want to know more ...

Helyben:

Képesség fejlesztő foglalkozások

Zeneovi, zenebölcsi

Görkorcsolya

Sakkoktatás

Erdei sétákBuszos programok:

Sóbarlang a közelben (Madárhegyi lakópark)

Úszás oktatása (Hóvirág Klub tanuszódája)

Sí és jégkorcsolya oktatás (Fogarasi Síiskola)

Lovaglás (Kamaraerdő)Angol:

Mindennapos angol foglalkozás, minden csoportban.Bibliai történetek:

BIBLIAI TÖRTÉNETEK foglalkozás minden csütörtök délelőtt.

17

Apr

2014

A sakk fejlesztő hatásai

Category: Közérdekű hírek

A sakk egy régi és napjainkban is igen népszerű játék, melyről nem is gondolnánk, milyen változatos és a későbbiekben is hasznos tudást adhat gyermekeinknek. A játék és a játékos... I want to know more ...

A sakk egy régi és napjainkban is igen népszerű játék, melyről nem is gondolnánk, milyen változatos és a későbbiekben is hasznos tudást adhat gyermekeinknek. A játék és a játékos tanulás folyamata elengedhetetlen, azonban kevés annyira összetett és sokrétű fejlesztőmódszer létezik, mint a sakk.

A sakk fejlesztő hatásai:

- Gazdag, összetett gondolkodás kialakulása.
- Logikai és logikus látásmód kialakítása.
- Kreativitás és problémamegoldó képesség.
- Térbeli látás.
- Előre tervezés és gondolkodás.
- Megtanulnak a gyerekek veszíteni és győzni, valamint ezeket feldolgozni és megélni.
- Remek szocializálódási lehetőség a játékterep, valamit az egymás iránti tisztelet kialakulásában is jelentős szerepe van a játéknak.

A kisgyermekkorban elkezdett sakktanulás a későbbi iskolás években, a tanulásban, beilleszkedésben, valamint az akadályok kezelésében óriási segítséget nyújt a gyermekek számára.

A Happy Garden Családi Napközi egész nyáron szervez sakk oktatást, melyre szeretettel várjuk a gyerekeket, hogy játékosan fejlődjenek, tanuljanak, és igazi barátságokat köthessenek!

Search

Date

MINDEN 2014 2013 2012 2011

News Categories

Happy Garden Daycare
Csodakert Óvoda
Közérdekű hírek

Labels

Budapest óvoda | Csodakert Óvoda | Happy Garden Daycare | Gondos szülő | kirándulás | szabadban | erdő erdei séta | lovaglás | gyermek sport zeneovi | zöld övezet | nyelvtanulás

Like-olj minket